A Cartonajes Vallés estem compromesos amb el medi ambient assegurant l’ elaboració de productes respectuosos.

Però no sols és important el producte sinó com s’elabora. Per això,  Cartonajes Vallés  té com a cultura empresarial una política ambiental per integrar la sostenibilitat al desenvolupament del dia a dia. I l’objectiu és millorar cada cop més per garantir un producte sostenible i respectuós amb el medi ambient, des de les matèries primes fins al lliurament del producte als nostres clients.

Tots els nostres productes estan certificats en FSC ®cadena de custodia. Fabriquem el nostre propi cartró per elaborar envasos i embalatges reciclats i reciclables; tal com indica l’Recipap imprès en tots els nostres embalatges.

Per aquests motiu som exhaustius en l’elecció de materials de primera qualitat i col·laboradors certificats en FSC®. Tanmateix, des del gener de 2018 es va adquirir la certificació ISO 14001 fins l’actualitat.

Des dels inicis de l’activitat, Cartonajes Vallés disposa de llicència ambiental per a la producció d’embalatges de cartró ondulat.  Les emissions provinents de l’activitat no generen un impacte negatiu al Medi Ambient ni a la seguretat i salut de les persones, ja que es compta amb les disposicions, controls i protocols necessaris per a garantir-ho. Les aigües residuals que es generen a les instal·lacions del procés productiu passen a ser tractades a la planta depuradora pel tractament de l’aigua per tal de reduir el gastament energètic, amb l’ajuda de l’equip de generador d’ozó per tal d recuperar l’aigua tractada i incorporar-la al procés productiu; s’evita i es preveu les emissions residuals i es redueix el consum.

Les emissions sonores i de vibracions emeses al medi ambient, com a conseqüència dels processos productius de l’activitat, no generen impacte negatiu a aquest.

Per aconseguir reduir l’impacte de la nostra petjada CO2, volem ser autosuficients energèticament, instal·lant energia fotovoltaica i una caldera de biomassa.

Amb aquest sistema de producció col·laborem amb la protecció del nostre entorn natural, molt present a les nostres terres. També aconseguim, amb el disseny dels nostres embalatges, no generar més residus dels necessaris, perquè a Cartonajes Vallés , pensem en la natura.

Certificacions

A Cartonajes Vallés comptem amb les certificacions en BRCGS Packaging, ISO 14001 i FSC cadena custodia.

Què implica?

El estàndard BRCGS Packaging Materials proporciona un marc sòlid per a Cartonajes Vallés en l’elaboració de material d’envasos segurs, i en la gestió de la qualitat del producte per complir amb els requisits del client i assolir les obligacions contractuals en matèria de compliment legal.

La norma ISO 14001 dóna l’oportunitat de gestionar de manera proactiva a Cartonajes Vallés en l’impacte mediambiental mitjançant el compromís d’evitar la contaminació, respectar la legislació i fomentar la millora continua implantant un Sistema de Gestió Mediambiental (SGA).

La certificació FSC de cadena de custodia (CoC) contribueix a la gestió forestal sostenible en tot el món, enfocat a la conversió, restauració i ús sostenible dels ecosistemes terrestres. Tenir la certificació FSC assegura a l’empresa i als consumidors que el producte adquirit prové de fonts gestionades de manera responsable.

Contacta amb nosaltres

Estem aquí per atendre les teves necessitats. Si tens alguna pregunta, sol·licitud o vols més informació sobre els nostres serveis d’envasos i embalatges ecològics, no dubtis en contactar-nos.