Cartonajes Vallés Gasset. SA és una de les firmes del sector més grans i automatitzades de Catalunya i per tant, està preparada per afrontar els nous reptes tecnològics.

Tenim més de cinquanta anys d’experiència en la transformació del cartró i estem especialitzats en el disseny i fabricació de nous envasos i embalatges personalitzats.

Invertim constantment en tecnologia per estar al capdavant i poder satisfer les necessitats i demandes dels nostres clients. Per aquest motiu disposem d’Oficina Tècnica, una àrea que investiga nous models d’envasos i embalatges perquè siguin més eficients cada vegada.

El nostre esforç està enfocat a productes de tota mena, des del envàs més petit fins l’embalatge més robust. Però la nostra preocupació va més enllà, sent respectuosos amb el medi ambient, ja que els nostres productes es poden reciclar al 100%.

Contribució al medi ambient: tot el que fem és 100 % reciclable.
La nostra producció es duu a terme amb un enfocament ecològic en cada pas del procés.
Disposem d’una avançada onduladora per garantir enviaments ecològics i eficients.

Missió, visió i valors

Codi ètic

Creiem en un creixement sostenible basat en criteris de justícia bon fer. Tots nosaltres, a través de les nostres accions i decisions tenim una responsabilitat personal per construir la nostra reputació i posar en pràctica els valors de Cartonajes Vallés. Per això és imprescindible aplicar alts estàndards ètics i complements de les normatives.

Podeu consultar el nostre codi ètic aquí